Afsluiting N201 door oefening hulpdiensten

De Waterwolftunnel (tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer) is op maandag 8 oktober 2018 van 19.00 uur tot 00.00 uur afgesloten vanwege een oefening voor nood- en hulpdiensten. Het verkeer op de N201 wordt tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer omgeleid. Het verkeer moet rekening houden met enige vertraging.

Om de veiligheid in tunnels te garanderen is er eens per 4 jaar een oefening voor hulpdiensten. Brandweer, politie, ambulances van de veiligheidsregio’s Amsterdam Amstelland en Kennemerland en de tunnelbeheerorganisatie van de provincie Noord-Holland (verzorgd door Arcadis Nederland B.V.) werken aan deze realistische oefening mee. Om het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, vindt deze oefening ’s avonds plaats.

Meer informatie
Met vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt via 0800 – 0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl

Foto: Waterwolftunnel

Gepubliceerd: 1 oktober 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×