Toneelvereniging Kudelstaart presenteert “Boeing - Boeing”

De Toneelvereniging te Kudelstaart glimt nog na van trots nadat zij tijdens de kunstroute verrast werden met de eervolle onderscheiding van de cultuurprijs. Echter lange tijd om naast de schoenen te lopen is er niet, er wordt namelijk druk gerepeteerd!

Na het indrukwekkende familiedrama dat afgelopen voorjaar in het Dorpshuis gespeeld is, staat er nu iets compleets anders op het programma waarbij het theater van de lach weer hoogtij zal vieren. Toneelvereniging Kudelstaart presenteert u graag een doldwaas blijspel “Boeing – Boeing”, geschreven door Marc Camoletti en vertaald door Luc Lutz. De regie is dit keer in handen van vakvrouw Janneke Boonstra uit Gouda.

Première
Dit bekende stuk is al in meerdere uitvoeringen in alle grote theaters vertolkt (onder andere met John van Eerd, Manfred de Graaf en Rijk de Gooyer). Nu hoeft u er niet voor naar Carre; dit gezellige avondje uit kan in de maand november gewoon in Kudelstaart. De feestelijke première is op zaterdag 17 november maar ook voor vrijdag 23 november en zaterdag 24 november zijn er kaarten te koop. Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Tipje van de sluier….
De rijke vrijgezel Bernard beleeft de tijd van zijn leven met drie verschillende stewardessen. Echter zijn norse huishoudster heeft geen goed woord over voor de “verwikkelingen” van haar baas. De ontwikkeling van de gloednieuwe en véél snellere Boeing A300 en een compleet nieuw vluchtschema gooit zijn leven in de war.
Ook had Bernard niet gerekend op nog een veel grotere stoorzender: zijn oude vriend Robert die onverwacht op bezoek komt! In een opeenvolging van hilarische verwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt Robert gedwongen om als afleidingsmanoeuvre te dienen… Beide heren hebben de handen er van vol… Maar of dat ook succesvol is, moet nog maar blijken.

Kaartverkoop
Op vrijdag 3 november kunt u telefonisch kaarten bestellen bij Lia Bon op nummer 06-22410451. Zaterdag 4 november zal de kaartverkoop gestart worden in het Dorpshuis van Kudelstaart van 11.00 uur tot 13.00 uur.
Vanaf maandag 6 november zijn de toegangskaarten a 12,50 euro per stuk in de winkels te koop: Gall &Gall, Einsteinstraat in Kudelstaart en Bakkerij Vooges in de Zijdstraat van Aalsmeer. Meer info via de website
www.toneelverenigingkudelstaart.nl of via Facebook.

Gepubliceerd: 1 oktober 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×