Cabaret in Bacchus met Benjamin van de Velden

Benjamin is een jonge, talentvolle kleinkunstenaar en cabaretier, die dit jaar is gestart met een landelijke theatertournee van ruim veertig shows. Benjamin studeerde afgelopen mei af aan het Conservatorium te Haarlem. In 2016 won hij de juryprijs tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival, om vervolgens de persoonlijkheidsprijs binnen te slepen tijden het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Benjamin is ex-vmbo-er, ex-glazenwasser, toetsenist, pianist, ADHD-er, pianodocent, een prima buurman, cameraman, cabaretier en kunstenaar. “Ik hoop een voorstelling te maken vol met muziek, humor en ontroering. Dichtbij de maatschappij, de wereld en mijzelf. Want dat ben je natuurlijk vooral: jezelf, Wij zijn en Ik Ben”, aldus de cabaretier.

Te zien op zaterdag 27 oktober in Cultureel Café Bacchus. De entree bedraagt € 12,50.  Aanvang voorstelling 21.00 uur, zaal open om 20.15 uur.

Gepubliceerd: 20 oktober 2018 om 16:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×