Jubileumveiling op de Historische Tuin

De laatste bloemen- en plantenveiling van het seizoen alweer is zaterdag 27 oktober om 15.00 uur. Deze veiling heeft een feestelijk tintje vanwege het 40-jarige bestaan van de Tuin. De toegang is dan ook gratis! Het publiek wordt dit keer verrast met leuke stands met proeverijen in de corridor.

De bezoekers kunnen plaatsnemen op de koperstribune in de kleinste bloemenveiling van Aalsmeer en genieten van interessante anekdotes die de veilingmeester uit de doeken doet. Hoe behendig bent u? Test uw accuratesse en druk op het juiste moment voor een koopje.

Historische Tuin Aalsmeer vindt u aan het Praamplein in Aalsmeer en is geopend op dinsdag t/m zondag van 10.00 – 16.30 uur.

Foto: Veilingklok Historische Tuin (eigen foto)

Gepubliceerd: 20 oktober 2018 om 16:32 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×