Dag van de Mantelzorg op zaterdag 10 november

Zaterdag 10 november is de Nationale Dag van de Mantelzorg. Als blijk van waardering voor hun inzet en zorg stuurt de gemeente mantelzorgers een cadeaubon.
Mantelzorgers die bekend zijn bij Mantelzorg & Meer krijgen de bon toegestuurd. Niet alle mantelzorgers die zorgen voor een inwoner in Aalsmeer zijn bekend bij Mantelzorg & Meer. Heeft u een mantelzorger of bent u een mantelzorger? U kunt zich tot en met 15 december aanmelden via info@mantelzorgenmeer.nl of via de link: https://www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/aanmelden/. 

Diverse activiteiten
Om mantelzorgers in het zonnetje te zetten organiseert Mantelzorg & Meer van 7 t/m 14 november diverse activiteiten. De bij Mantelzorg & Meer ingeschreven mantelzorgers hebben hierover al bericht gehad, maar vanzelfsprekend zijn alle mantelzorgers in Aalsmeer welkom. Aanmelden kan tot en met 21 oktober.

Mantelzorg & Meer
Als mantelzorger biedt u zorg en ondersteuning aan een naaste met een chronische ziekte of beperking. Bij deze langdurige en intensieve zorg voor een ander komt heel wat kijken. Het kan veel voldoening geven, maar ook vragen oproepen en zorgen en twijfels met zich meebrengen. Bij Mantelzorg & Meer vindt u betrokken en deskundige medewerkers die begrijpen wat het betekent om mantelzorger te zijn. Zij kunnen u helpen met advies, individuele ondersteuning, inzet van (zorg)vrijwilligers, cursussen en gespreksgroepen. Mantelzorg & Meer organiseert ook informatiebijeenkomsten voor mantelzorgers van mensen met dementie (in samenwerking met Ontmoetingsgroep Aalsmeer). De meesten diensten van Mantelzorg & Meer zijn kosteloos. 

Foto: 10/11: Dag van de Mantelzorg

Gepubliceerd: 22 oktober 2018 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×