Geef uw relatie een APK

Iedere relatie kent lastige momenten, maar hoe zorg je dat die momenten niet belangrijker worden dan de leuke? In welke fase zit uw relatie? En wat kan je doen om je relatie te beschermen? Participe Amstelland organiseert op vrijdag 2 november a.s. een bijeenkomst met de titel ‘Relatie APK’ waar deze en andere onderwerpen worden besproken. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend en wordt geleid door maatschappelijk werkers van Participe Amstelland uit Uithoorn en Aalsmeer.

In een kleine groep wordt gepraat over diverse onderwerpen die in elke relatie voorkomen. De Relatie APK wordt gegeven op vrijdag 2 november van 15.30 tot 17.00 uur in Gezondheidscentrum De Waterlinie, Koningin Maximalaan 30 in Uithoorn (2e verdieping). Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met de maatschappelijk werkers van Participe Amstelland: Maartje Warmenhoven (06-13324040, m.warmenhoven@participe.nu) en Kees Verhoeven (06-10649794, k.verhoeven@participe.nu).

Gepubliceerd: 29 oktober 2018 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×