Herdenkingsbijeenkomst ‘’Samen rond Lichtjes en Namen’’

Op zondag 4 november om 16.00 uur is de traditionele herdenkingsbijeenkomst “Samen rond Lichtjes en Namen’’ in de aula van begraafplaats Aalsmeer. Voorganger Susan van Agten leidt de oecumenische bijeenkomst. De overleden dierbaren van de aanwezigen worden tijdens deze bijeenkomst herdacht met lichtsymboliek. Hierbij leest de voorganger de namen van overledenen voor en wordt er bij iedere naam, een kaarsje ontstoken.

Davanti
De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en wordt ondersteund door het vrouwenensemble Davanti uit Aalsmeer. Inlopen kan vanaf 15.30 uur. Na afloop is men in de gelegenheid om graven te bezoeken en wordt er een kopje koffie of thee aangeboden. De bijeenkomst is gratis en aanmelden voor
deze bijeenkomst kan via: zorgvlied@amstelveen.nl

Kaars opsteken
Vanaf vrijdag 26 oktober zijn de herdenkingsweken op begraafplaats Aalsmeer van start gegaan. In deze periode rond Allerzielen kunnen belangstellenden op een speciale plek vlakbij de ingang een kaarsje branden en een kaartje met een herinnering of groet schrijven voor hun overleden dierbare(n). Dit kan tot maandag 12 november.
Begraafplaats Aalsmeer ligt aan de Ophelialaan 232A te Aalsmeer en is in beheer van begraafplaats Zorgvlied.

Gepubliceerd: 29 oktober 2018 om 21:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×