Live bakdemonstratie winnaar Heel Holland Bakt

Hans Spitsbaard, de winnaar van Heel Holland Bakt, geeft zaterdag 3 november om 16.00 uur een bakdemonstratie in De Oude Veiling. Deze bijzondere happening is de slotactiviteit van Food in de Veiling, een dag vol culinaire activiteiten in De Oude Veiling.

Hans Spitsbaard won het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt. Na dit succes maakte de inmiddels 22-jarige een carrièreswitch. Hij stopte met zijn studie Technische Bedrijfskunde en besloot volledig voor zijn passie te kiezen: bakken! Hans is dol op het uitproberen van nieuwe technieken en het ontwerpen van nieuwe recepten. De wetenschap en precisie die schuilgaan achter deze hobby, interesseren hem enorm. Daarnaast deelt hij graag zijn kennis. Hij wil andere mensen ook aanzetten tot bakken!

Op zaterdag 3 november zal Hans live in de grote zaal van de vernieuwde Oude Veiling stap voor stap de bereiding tonen van de taart De Frisse Liefde. Een unieke kans voor iedereen die weleens een jonge meesterbakker van dichtbij aan het werk wil zien.

Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen aan Hans in een Q&A en signeert hij zijn kookboek Leer bakken met HANS. Bakken met HANS wordt georganiseerd in het kader van de bibliotheekcampagne Nederland Leest, met als thema Voeding.

Kaartverkoop via www.debibliotheekamstelland.nl of via de balie in de bibliotheek en in het café van De Oude Veling.

Foto: Hans Spitsbaard @ Emma Pijnenburg site BB

Gepubliceerd: 8 oktober 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×