Meepraten over “Het Groene Lint”

Het Groene Lint is een wandelnetwerk dat bestaande groengebieden met elkaar verbindt. Doel is een groene verbinding te creëren van het Amsterdamse Bos tot aan de Westeinderplassen. Het project bestaat uit verschillende deelprojecten.

Op 31 oktober is er van 19.30 en 21.00 uur een inloop-/informatiebijeenkomst in het gemeentehuis. Op de agenda staat de herinrichting van de strook langs de Molensloot/Linnaeuslaan met paden en groenstroken, het dijklichaam van de Molenvliet en de bewegwijzering van alle fiets-en wandelpaden in Aalsmeer.

Het Groene Lint is een initiatief dat inwoners als project hebben aangedragen bij Stichting Leefomgeving Schiphol om Aalsmeer leefbaarder en aantrekkelijker te maken. Om 19.30 uur verwelkomt wethouder Wilma Alink de belangstellenden, waarna de bewonersinitiatiefgroep een korte uitleg geeft. Bewoners kunnen daarna het concept inrichtingsplan bekijken en hun inbreng geven.

Wethouder Wilma Alink:” Ik vind het een geweldig initiatief van deze bewoners en ben er erg blij mee. Omdat bewoners zelf het initiatief hebben genomen, verwachten we dat het project veel draagvlak heeft.”

Bent u niet in de gelegenheid om 31 oktober te komen, maar wilt u wel reageren? Stuur dan een email naar de gemeente via pena@amstelveen.nl met als onderwerp: Het Groene Lint Aalsmeer. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 2 november 2018.

Gepubliceerd: 17 oktober 2018 om 21:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×