Muziekliefhebber Job Tas gast in ‘Door de Mangel’

Rechtdoorzee, afspraak is afspraak en soms een beetje zwart-wit, dat zijn de drie eigenschappen die Albert Maarse zichzelf toedichtte afgelopen maandag in ‘Door de Mangel’.

De kwekerszoon stopte met de RMTS en ging de autobranche in. Inmiddels al ruim 40 jaar bij dezelfde baas. De vader van twee kinderen en op van twee kleinkinderen heeft met motoren, schaatsen en korfbal drie grote hobby’s. “Ooit hoop ik nog eens een ‘echte’ motorreis te maken, net zoals Paul van Hooff”, aldus Maarse.

Ook komende maandag 15 oktober ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts en technicus Edgar van Hazendonk in hun talkshow weer een interessante gast uit Aalsmeer of Kudelstaart. Albert Maarse heeft zijn collega Job Tas gevraagd als 227e gast naar de studio te komen. “Job is een echte muziekliefhebber en speelt o.a. in de band ‘Ten Beers After’. Ik wil graag van hem weten hoe het zo gekomen is dat muziek zo’n belangrijke rol speelt in zijn leven”, vertelde de Ducatiliefhebber.

Deze en nog vele andere vragen zullen Job aanstaande maandag vanaf 19.00 uur gesteld worden in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: het voorwerp van Job Tas (eigen foto)

Gepubliceerd: 12 oktober 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×