Meindert 4 jaar presentator 'Aalsmeer by Night'

Donderdagavond vanaf 22.00 uur is er weer een uitzending van ‘Aalsmeer by Night’ te beluisteren op Radio Aalsmeer. Een bijzondere uitzending om even bij stil te staan, want er wordt een klein feestje gevierd. Presentator Meindert van der Zwaard zit die avond inmiddels ruim 4 jaar achter de ‘Aalsmeer by Night’-microfoon nadat hij deze in 2014 heeft overgenomen van Rinus en Sandra.

Het live-programma dat al sinds januari 2011 te beluisteren is op Radio Aalsmeer gaat aanstaande donderdagavond verder met het derde deel van de ‘October Nineties’. In de maand november keert Meindert terug naar de muziek uit de jaren 80. Het eerste half uur en het gehele tweede uur hoor je de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1980-1989. De vaste programma-items – ‘De Nederlandse Top 10’ (22.30 uur) en ‘Oud & Nieuw’ (rond 22.50 uur) – gaan even buiten dit thema om.

De avond wordt weer afgesloten met ‘Aalsmeer Easy’, een half uurtje lekkere Easy Listening muziek, deze maand alleen uit de tachtiger jaren. Suggesties en verzoeknummers uit de jaren 90 zijn altijd van harte welkom.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Meindert van der Zwaard (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 16 oktober 2018 om 7:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×