Combifun, vissen en food in 'Let's Go'

Vrijdag start de herfstvakantie! Ook het team van Let’s Go gaat daar lekker van genieten, maar natuurlijk niet voordat zij een gezellige uitzending hebben gemaakt.

Lizanne Eveleens, van de Binding, zal vrijdag alles vertellen over de Combifun die zij samen met o.a. Cultuurpunt Aalsmeer organiseert in de herfstvakantie. Daarnaast vertelt ze ook over ‘Food in de Veiling’. Dit bijzondere initiatief wordt georganiseerd in de Oude Veiling, waar je kennis kan maken met de verschillende culturen die de gemeente Aalsmeer rijk is.

Tijdens de herfstvakantie wordt een viswedstrijd georganiseerd. Peter van der Wal en Henk Sweers gaan je er alles over te vertellen. Wat heb je allemaal nodig om mee te doen aan een viswedstrijd en wat maakt je een goede visser? Je hoort het vrijdag in Let’s Go. Net zoals DJ Faystje, de top 3 van Jonas en natuurlijk lekker veel muziek.

Kortom gewoon luisteren want een beter begin van je herfstvakantie is er niet!

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Jonas, Laurens en Kim (vlnr)

Gepubliceerd: 16 oktober 2018 om 7:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×