Nieuw op Radio Aalsmeer: Blikopener Radio

Blikopener Radio geeft scherpte en inzicht in een tijd waarin technologische ontwikkelingen en innovaties super snel gaan. Hoe verandert technologie ons leven? Wat brengt het ons nu en in de toekomst? Wat zijn de belangrijke ontwikkelingen, nieuwe apps en apparaten? Wat is de impact er van? We legen het in normale taal uit en spreken interessante gasten en experts over uiteenlopende onderwerpen. Samen verwonderen, inspireren en duiden we.

Het vaste presentatieteam bestaat uit drie Aalsmeerse ondernemers: Anna Maria Mantel-Giannattasio (Puur* Events; bedrijfsuitjes, -events en -feesten), Esther Gons (NEXT Amsterdam; innovatie experts) en Lennart Bader (RadioPush; muziekindustrie). Met wekelijks interessante columns van Herman Couwenbergh (online communicatie consultant), Elja Daae (social media expert), Sanne Roemen (adviseur maatschappelijke ontwikkeling) en Dimitry Vleugel(oprichter androidworld.nl).

Blikopener Radio wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer en is de opvolger van ‘Uur van Puur’. Terugluisteren kan via radioaalsmeer.nl

 

Gepubliceerd: 16 oktober 2018 om 7:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×