Sociaal bewogen Wietske Gercama in ‘Door de Mangel’

Vrolijk, rommelig en rechtdoorzee, dat zijn de drie eigenschappen die Job Tas zichzelf toeschreef afgelopen maandag in ‘Door de Mangel’. Ook Job was een echte kwekerszoon, die in eerste instantie in het televisievak terecht kwam als toneelmeester. Daarna stapte Job de autobranche in. Ook daar werkt hij met ‘touwtjes’ zoals hij het zelf noemt. Hij heeft een fascinatie voor draadjes en kan zich daar in de autogarage ook prima in uitleven, net zo als in zijn hobby: de band Ten Beers After. Een van de basgitaren die hij bespeelt, heeft zij zelf gebouwd.

Ook komende maandag 22 oktober ontvangt het team van ‘Door de Mangel’ bestaande uit presentatoren Mylène en Elbert Huijts en technicus Edgar van Hazendonk weer een interessante gast. Job heeft het heel dicht bij huis gehouden en zijn vrouw Wietske Gercama gevraagd als 228e gast naar de studio te komen. “Wietske is een heel sociaal bewogen persoon en ik wil graag weten hoe zij zo geworden is”, aldus de Aalsmeerse muzikant.
Deze en nog vele andere vragen zullen Wietske aanstaande maandag vanaf 19.00 uur gesteld worden in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 16 oktober 2018 om 7:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×