'Echt Esther' over zingen in de zorg

Door te zingen kunnen demente ouderen zich soms dingen weer herinneren en lukt het soms zelfs bewegingen te maken die op andere momenten niet lukken. De kracht van zang en wat het met mensen doet en hoe belangrijk het is in de zorg, daarover praat Esther Sparnaaij aanstaande donderdag met zangeres, zangdocent en coach Judith Kamerman en Gera Hoogendoorn–Verhoef de eigenaresse van Zorgboerderij Inner-Art.

Heeft u zelf een mooie ervaring over zingen in de zorg dan horen we uw ervaring graag dus mail ons dan. Ook als u een vraag  een vraag heeft voor èèn of beide dames, mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Judith Kamerman

Gepubliceerd: 22 oktober 2018 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×