'Let's Go' muziekuurtje

Het is herfstvakantie en het team van ‘Let’s Go’ geniet daar ook van. Kim, Jonas en Laurens zijn vrijdag daarom niet live te horen vanuit de studio, maar hebben voor de luisteraars wel een gezellig muziekuur samengesteld. Je hoort onder andere de meiden van K3 voorbij komen, Kinderen voor Kinderen, Max en Anne. Maar ook Remix, The Teenz, Shawn Mendes, Daddy Yankee en Fource zorgen voor een goed begin van je weekend. Kortom een gezellig uurtje met jouw favoriete hits en een gezellige afsluiting van je herfstvakantie.

Volgende week vrijdag, 2 november, is er weer een gewone ‘Let’s Go’. En dan is het zeker de moeite waard om te luisteren, want dan maak je kans op kaartjes voor Ernst, Bobbie en de Rest. Zij staan op 11 november in Aalsmeer met hun voorstelling “Geklungel in de Jungle”. Kim mag 2x 2 kaarten weggeven en hoe je daar kans op maakt, lees je volgende week.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 22 oktober 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×