NS-manager Brodalski in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag nam een vrolijke, enthousiaste en gezellige dame plaats in de studio. Dat zijn de drie eigenschappen die Wietske Gercama zichzelf toeschreef afgelopen maandag in ‘Door de Mangel’. Wietske groeide op als één van de drie “ke-tjes” in het huisartsengezin Gercema in Rijsenhout. Via het sociaal werk kwam zij terecht bij een woningcoöperatie in Velserbroek. Zij houdt zich bezig met diverse projecten, zoals het integreren van verwarde mensen in hun woonomgeving. Ook is zij zeer betrokken bij de oudere medemens. “Je kunt heel veel van hen leren. Dat doen we eigenlijk veel te weinig”, aldus de geboren Rijsenhoutse.

Ook komende maandag 29 oktober ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts en technicus Edgar van Hazendonk weer een interessante gast. Wietske heeft een ‘nieuwe Aalsmeerder’ uitgenodigd als 229e gast. Thom Brodalski woont pas een paar jaar in Aalsmeer. Hiervoor heeft hij op verschillende plekken gewoond, ook in het buitenland. Gercama is benieuwd naar de ervaringen die de manager van hoofdconducteurs bij de NS tegenkomt als het gaat om veranderingen in de samenleving.

Deze en nog vele andere vragen zullen aan Thom worden voorgelegd aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Foto: Thom Brodalski (eigen foto)

Gepubliceerd: 22 oktober 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×