Vera van de Ven te gast in ‘Echt Esther’

Esther Sparnaaij interviewt donderdag Vera van de Ven. Schopte het van schoonmaakster tot marketing manager beleggingsfondsen bij ABN Amro. Werd op haar 24’e van de eerste vrouwelijke kantoorhouders, ze zou er totaal zeven leiden. Dit leidde tot een ongezonde en  chronische behoefte aan erkenning, waardering en goedkeuring. Zo erg dat zij besloot te stoppen met haar functies om een instituut op te richten om anderen van deze soort verslaving af te helpen. Van medici tot advocaten, van topsporters tot artiesten: mensen die zonder uitzondering zowel succesvol zijn als ook zelfdestructief plegen door hun continue behoefte aan meer, beter en erkenning. Donderdagavond live vanaf 19.00 uur.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Esther Sparnaaij (Radio Aalsmeer)

Gepubliceerd: 29 oktober 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×