Nieuwe stek voor atelier De Werkschuit

Op zaterdag 29 september heeft wethouder Robbert Jan van Duijn de nieuwe locatie van De Werkschuit officieel geopend. Hij deed dit samen met Marit. Zij schreef de burgemeester eerder een brief schreef over het belang van een goede plek voor De Werkschuit. Met financiële ondersteuning van de Stichting Leefomgeving Schiphol (SLS) is er bovendien een extra creatief  lokaal ingericht.

Vanwege veranderingen in het gemeentelijk vastgoedbeleid was De Werkschuit al langere tijd opzoek naar een nieuwe en grotere locatie. Uiteindelijk is een nieuwe plek gevonden aan de Oosteinderweg 287-f op Recreatiepark Oosteinder.

Wethouder Schiphol en jeugd Robbert Jan van Duijn: “Met de opening van de nieuwe locatie van de Werkschuit is alweer het derde project opgeleverd met financiële ondersteuning de SLS. Deze projecten leveren een goede bijdrage aan de kwaliteit van de leefomgeving in Aalsmeer. Ook andere projecten waarvoor een bijdrage aan de SLS wordt gevraagd zijn vol op in ontwikkeling. Zoals bijvoorbeeld de renovatie in het dorpshuis in Kudelstaart en een uitbreiding van de recreatieve voorzieningen bij het surfeiland en extra voorzieningen bij de herinrichting van voormalige sportvelden.”

 

Foto: Marit en Robbert Jan van Duijn (r)

Gepubliceerd: 3 oktober 2018 om 21:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×