Ook laatste woning Dorpshaven Noord opgeleverd

Aalsmeer – Dinsdag 30 oktober jl. heeft wethouder wonen, Robert van Rijn de sleutel overhandigd van de laatste opgeleverde woning in Dorpshaven Noord. Het betreft het plangebied wat door Synchroon is ontwikkeld. Voor een jonge Aalsmeers stel een feestelijk moment! Na overhandiging van de sleutel kunnen ze nu zelf aan de slag om hun woning verder af te werken en in te richten.

De woning is voorzien van een kleurige blauwe gevel met witte accenten, 3- dubbel glas en zonnepanelen. Niet alleen een mooie woning, maar ook een zeer duurzame woning. De woning maakt deel uit van de laatste fase van project Dorpshaven, totaal 73 woningen. Het gehele plan straalt de typische Scandinavische sfeer uit die recht doet aan de prachtige woonlocatie aan vaarwater. De straatnamen van de nieuwe woonwijk refereren aan oude ambachten en komen tot uitdrukking in o.a. Meertrosstraat, Hekelstraat en Vlasakkerlaan.

Eerder zijn in hetzelfde gebied aan het Spinradhof en de Oude Spoordijk, 45 woningen gerealiseerd waaronder appartementen, rijwoningen, 2-1 kappers en een zevental  waterwoningen. Met de voltooiing van Dorpshaven is een oud en vervallen kassengebied, getransformeerd tot een mooie woonbestemming waar veel Aalsmeerders en mensen welke in de regio werkzaam zijn, een fijne plek hebben gevonden. Op dit moment wordt nog gewerkt aan de zone naast het kerkgebouw aan de Lijnbaan waar nog  speelvoorzieningen komen.

Gepubliceerd: 30 oktober 2018 om 21:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×