Plofkraak in Zijdstraat

Even na drie uur in de nacht van donderdag op vrijdag is er een plofkraak gepleegd in de Zijdstraat in Aalsmeer. Het doelwit was de pinautomaat van de ABN AMRO. De kraak heeft flinke schade aangericht aan de pinautomaat. De knal waarmee de kraak gepaard ging was ver in de omtrek te horen.

Bewoners boven de bank werden tijdelijk geëvacueerd en opgevangen. Na de knallen stapten meerdere personen in een auto die voor de geldautomaat stond geparkeerd. De auto reed weg richting het Praamplein. Van de daders ontbreekt op dit moment ieder spoor. Het is onbekend of de daders iets buit hebben gemaakt.

Getuigenoproep
Heeft u informatie over deze zaak en nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Via het tipformulier kan men ook beeldmateriaal (b.v. dashcambeelden) ter beschikking stellen van de politie.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 19 oktober 2018 om 7:17 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×