Rabobank strooit met cheques

Woensdagavond werden de cheques uitgereikt van de Rabobank Clubkas Campagne. In het NederlandsTransportmuseum in Nieuw-Vennep kwamen 110 verenigingen en stichtingen uit de regio’s Aalsmeer, Uithoorn, Nieuw-Vennep en Hoofddorp bijeen. Er werd een bedrag van maar liefst €60.000,- verdeeld.

Mart Pfeiffer de directievoorzitter van Rabobank Regio Schiphol vertelde dat de bank getwijfeld heeft het gehele bedrag aan één initiatief te schenken. “Maar al deze verenigingen zijn onze klanten, dus dat hebben we niet gedaan”.

Diverse verenigingen ontvingen verschillende bedragen, waaronder ook Radio Aalsmeer. Voorzitter Henk de Groot en secretaris Elbert Huijts namen een cheque van bijna €400,- in ontvangst. Henk de Groot: “We gaan dit bedrag besteden aan de promotie van Radio Aalsmeer-TV. We willen tv-schermen aanschaffen en deze op ‘openbare plaatsen’ in Aalsmeer en Kudelstaart ophangen. Het publiek kan zo kennis maken met dit nieuwe medium in Aalsmeer en Kudelstaart.” Secretaris Elbert Huijts: “We bedanken iedereen die op Radio Aalsmeer heeft gestemd!”

Foto: Henk de Groot met de uitgereikte cheque

Gepubliceerd: 3 oktober 2018 om 22:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×