Stralend kabouterfeest op kinderboerderij

In de warme herfstzon vond afgelopen zondag het kabouterfeest plaats bij kinderboerderij Boerenvreugd. Als afsluiting van het jubileumjaar kreeg de activiteitencommissie van Stichting Kinderboerderij Aalsmeer de beloning voor het hele jaar hard werken aan de verschillende evenementen. Het was, mede dankzij het mooie weer, erg druk op de kinderboerderij.

Er was weer een vol programma uitgestippeld voor de bezoekers. Een kabouter vossenjacht, spelletjes als kabouter-stoelendans en een originele kabouter-poppenkastverhaal waren een paar van de hoogtepunten van deze dag. Vanwege de grote belangstelling moesten de kluskabouters van Boerenvreugd tussentijds extra stammetjes zagen om aan de vraag van de knutselbezoekers te kunnen voldoen. Zij beschilderden in de feesttent de stammetjes tot kaboutergezichtjes.

De vrijwilligers van Boerenvreugd namen op deze dag meteen de kans om nieuwe collega’s te vinden. Er was een vacaturekrant voor de verschillende functies op de boerderij, zoals klussen, tenten bouwen of winkeldienst. Wie interesse heeft, kan zich melden via vrijwilligers@boerenvreugd.nl of bij een van de vrijwilligers op de kinderboerderij.

Foto: Kabouters op Boerenvreugd

Gepubliceerd: 16 oktober 2018 om 7:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×