Succesvolle start kennismakingscursussen

Afgelopen week is Cultuurpunt Aalsmeer van start gegaan met het eerste cursusblok van dit schooljaar. Het animo was erg groot. De drukbezochte open middag en kennismakingsworkshops op verschillende basisscholen heeft ervoor gezorgd dat er bij diverse cursussen zelfs geen plek meer was. De komende weken volgen 110 kinderen lessen muziek, musical, ballet, graffiti, DJ en circus op verschillende locaties in Aalsmeer en Kudelstaart.

De afgelopen maanden is De Oude Veiling, waarin Cultuurpunt Aalsmeer gevestigd is, flink verbouwd. In het vernieuwde pand vinden verschillende lessen van het Cultuurpunt plaats. Zo worden er op woensdagmiddag muzieklessen in de vernieuwde workshopruimte gegeven en op donderdagmiddag musicallessen in de theaterzaal. Na de open middag enkele weken geleden liep het storm met de aanmeldingen. Voor diverse cursussen kwamen zelfs zo veel inschrijvingen binnen dat er al een wachtlijst voor het volgende blok is ontstaan.

De verbouwing heeft voor het Cultuurpunt gezorgd voor een grotere toegankelijkheid en van de nieuwe wachtruimte wordt dan ook gretig gebruikgemaakt. Het Cultuurpunt is erg blij met de resultaten die de verbouwing heeft opgeleverd.

Meedoen met het volgende blok?
Twee keer per jaar organiseert Cultuurpunt Aalsmeer korte, oriënterende cursussen voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd. Het tweede cursusblok van Cultuurpunt Aalsmeer gaat van start in februari 2019. Aan het aanbod wordt nog volop gewerkt. Houd voor de nieuwe cursusdata- en locaties de website in de gaten, www.cultuurpuntaalsmeer.nl. Wil je er zeker van zijn dat jij het volgende blok ook mee kan doen met één van de cursussen? Geef je dan nu alvast op door een mail te sturen naar info@cultuurpuntaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 16 oktober 2018 om 7:47 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×