Zaterdag extra ‘DownTown Radio’

Op juni 2018 vond Down Town Ophelia plaats en maakte Radio Aalsmeer in aanloop naar dit evenement Down Town Radio. Komende zaterdag is er echter een extra Down Town Radio te beluisteren!

De organisatie heeft namelijk nieuws rondom de volgende editie van 2019, maar er is ook ander bijzonder nieuws. Down Town Ophelia is namelijk genomineerd voor de Inc Awards. Deze award is voor bedrijven en organisaties die mensen met een verstandelijke beperking omarmen, hun talenten zien en hen die laten gebruiken. De Inc Awards zijn nieuw en georganiseerd door Stichting De Upside van Down en Stichting Downsyndroom. Op 13 november a.s. draagt Carin Verhagen Down Town Ophelia voor. Haar zoon Thom heeft het Down Syndroom en Carin komt zaterdag vertellen waarom zij vindt dat Down Town Opehlia deze award zo verdient.

‘DownTown Radio’  wordt zaterdag 13 oktober uitgezonden van 14.00 – 15.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: DownTown Radio (eigen foto)

Gepubliceerd: 11 oktober 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×