1-jarig jubileum ‘Mark en Eric Show’

De ‘Mark en Eric show’ bestaat 1 jaar! Het afgelopen jaar is de show bekend geworden door uitzendingen te maken vanuit de studio, maar ook vanaf feestelijke bijeenkomsten in Aalsmeer, zoals AquaPalooza en het 40-min Toernooi. “Elke uitzending moet spraakmakend zijn. Voorlopig hebben we nog genoeg verassingen voor onze luisteraars in petto, dus we gaan nog even door!”, aldus de programmamakers Mark Simoons en Eric Spaargaren. Vrijdag komen DJ Glenn V en DJ Akira van GESCHIKT een live set draaien om je klaar te stomen voor het weekend. De jubileumshow is live van 19.00 tot 21.00 uur.

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 oktober 2018 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×