‘Let’s Go’ met deelnemers Junior Eurovisie Songfestival

Afgelopen vrijdag sprak Kim met Margrite Kalverboer (de Kinderombudsvrouw) over haar werk en de vragenlijst die zij heeft gemaakt om van kinderen te horen wat hen bezighoudt, wat hun zorgen zijn en hoe zij naar de toekomst kijken. Ook sprak Kim met Max en Anne, winnaars van het Nederlands Junior Songfestival. In november reizen zij af naar Minsk in Wit-Rusland waar zij Nederland gaan vertegenwoordigen op het Junior Eurovision Songcontest. Luister beide interviews terug via de website van Radio Aalsmeer! Komende vrijdag spreekt Kim met de Koningin van de Jeugd. De 14-jarige Chris Heidstra las op afgelopen Prinsjesdag net als de echte Koning ook een troonrede voor. Benieuwd wat dit inhoudt? Dat hoor je vrijdag

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg Let’s Go ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Koningin van de Jeugd (eigen foto)

Gepubliceerd: 8 oktober 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×