Jenny Piet en Wilbert Streng met ‘That’s Life’

Het maandelijkse lifestyle radioprogramma met Wilbert Streng en Jenny Piet is donderdagavond weer te beluisteren. Ze beginnen met dansen in de Oude Veiling, een oude liefde van Jenny die daar heeft leren dansen en later zelfs Nederlands Kampioen werd. Dansen komt terug in de Oude Veiling en je hoort donderdag het hoe en wat van Chantal Bogaart.

Verder te gast het koor Con Amore, zij bestaat 60 jaar en geven 28 oktober in de Open Hofkerk een jubileumconcert, samen met de bekende bariton Marco Bakker, Hellen van Rooijen (sopraan) en anderen. In de studio komen Hellen en Jan van der Wal (lid van het koor) vertellen over de historie van het koor en Hellen zal live twee operette stukken ten gehore brengen als voorproefje.

Momenteel is er in de Zoucherlounge in Bloemendaal een expositie te zien van het werk van Zhou le Sheng en zijn leerling Marijke Hennevelt. Curator van deze expositie is kunsthistorica  Ingrid Koppenschaar en zij stelt donderdag Marijke Hennevelt voor aan de luisteraars en vertellen meer over deze kunst.

Tenslotte aandacht voor Kunst in De Kwakel op 27/28 oktober, de jaarlijkse kunstroute langs kunsten en ambachten. Bestuurslid Marion van Berkum en locatiehouder Priscylla Beentjes komen vertellen. De techniek van ‘That’s Life’ wordt deze uitzending weer verzorgd door Dennis Wijnhout.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Con Amore (eigen foto)

Gepubliceerd: 8 oktober 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×