‘Echt Esther’ duikt in kinderboekenwereld

De Kinderboekenweek 2018 duurt iets langer dan een week, namelijk van 3 tot en met 14 oktober en is dus in volle gang. Het thema van dit jaar is vriendschap. Reden genoeg voor een goed gesprek! Met Angèle Aartman, Franka Riesmeijer en Esther van der Ham, gaat Esther Sparnaaij in gesprek over kinderboeken van toen en boeken van nu. Esther van der Ham schrijft o.a. kinderboeken en Angèle Aartman en Franka Riesmeijer verkopen kinderboeken. Welke boeken zijn nu populair zijn en worden de boeken die wij vroeger als kind lazen, nog steeds verkocht?
Vragen voor de gasten of muziektips over vriendschap mag je mailen naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: (eigen foto)

Gepubliceerd: 8 oktober 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×