Albert Maarse in ‘Door de Mangel’

Een boekhouder van origine, maar in Kudelstaart bekend vanwege zijn inzet voor VZOD, de Samen op Weg-gemeente, het Jeugdsportfonds, het Cultuurfonds, de Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart, Kinderhof en het CDA. Dat is Arie de Vos, die zichzelf behulpzaam, gericht op samenwerking en een teamplayer noemt. Naast een koninklijke onderscheiding is hij ere-voorzitter van VZOD en ereburger van het Roemeense Balauseri. “Daar ben ik best wel trots op”, aldus de Kudelstaarter die opgroeide aan de Uithoornse kant van de Hoofdweg.

Energie
Wekelijks ontvangt het presentatieduo Mylène en Elbert Huijts in hun talkshow ‘Door de Mangel’ een interessante gast uit Aalsmeer of Kudelstaart. Ook komende maandag neemt er weer een gast plaats achter de microfoon. Arie de Vos heeft het nog even in de korfbalwereld gehouden, want hij heeft Albert Maarse gevraagd. “Ik heb veel met hem samengewerkt en wil graag weten waar hij toch iedere keer weer de energie vandaan haalt om iets nieuws in de korfbalvereniging te doen”.

Deze en nog vele andere vragen zullen Albert aanstaande maandag vanaf 19.00 uur gesteld worden in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Albert Maarse (eigen foto)

Gepubliceerd: 1 oktober 2018 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×