‘Zimmer Frei’ met YEZPR

In oktober vorig jaar was YEZPR voor het eerst te gast toen hij aan het begin van zijn carrière stond als producer/dj. Nu zit zijn carrière in de lift met diverse grote boekingen, nieuwe releases zoals Warzone en Delta en vorige maand nog twee remixen van de tracks Culture en Reality. Tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event (ADE) heeft hij zelfs een eigen clubavond. Met andere woorden ‘Zimmer Frei’ makers Marcel en Jan Coen zijn trots dat zij het jonge aanstormende talent weer hebben weten te strikken ondanks zijn drukke agenda. YEZPR zal zaterdagavond het tweede uur van Zimmer Frei voor zijn rekening nemen met een heerlijke techno mix.

Zimmer Frei‘ wordt om de twee weken op zaterdag uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: YEZPR (Facebook)

Gepubliceerd: 1 oktober 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×