Auto ramt gevel op Stommeerkade

Op de Stommeerkade is vrijdagochtend 2 november rond elf uur een ernstig ongeval gebeurd. Een auto reed van de dijk af en kwam tegen de gevel van een huis tot stilstand. Twee personen, een man en een vrouw, raakten daarbij gewond. Een persoon moest worden gereanimeerd.

Diverse hulpdiensten, waaronder politie, brandweer, ambulance en een traumahelikopter zijn uitgerukt om te assisteren bij het ongeluk.

De auto en ook de woning hebben forse schade opgelopen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval, maar vermoedelijk is de bestuurder onwel geworden en heeft daardoor de controle over het voertuig verloren.

Foto: VTF / Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 2 november 2018 om 19:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×