NK-Beachvolleybal keert terug naar Aalsmeer

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 december is The Beach in Aalsmeer opnieuw het toneel voor deze mooie sport. Tijdens de donkere dagen voor kerst verzamelt de vaderlandse beachvolleybaltop zich in de overdekte zandbak om te strijden om de nationale indoortitels.
Hoogstaand beachvolleybal van eigen bodem, waar voormalig wereldkampioenen en winnaars van het brons op de Olympische Spelen van 2016, Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zich al voor hebben aangemeld. Meer namen uit het deelnemersveld zullen snel volgen.

Terugkeer
Het Nederlands kampioenschap indoor beachvolleybal keert niet alleen terug naar Aalsmeer, het zal er voorlopig ook terug blijven komen. De Nevobo en de directie van The Beach hebben de intentie uitgesproken om de komende drie jaar het NK Beach Indoor in Aalsmeer te laten plaatsvinden. Dat betekent dat tot en met het olympisch seizoen 2020 de nationale top in Aalsmeer te bewonderen zal zijn. De evenementen in The Beach, die met vijf eerdere NK’s en als gastheer van meerdere toernooien van het internationale World Tour-circuit voldoende expertise in huis heeft, staan bekend om de sportieve en informele sfeer.

Legends of Footvolley
En The Beach zou The Beach niet zijn, als er niets speciaals op het programma komt te staan. Vrijdagavond 21 december is dat het geval en komen de Legends of Footvolley de zandbak in. Iconische voetballers, voormalige profs, met een ongeëvenaarde techniek in de benen willen dolgraag laten zien dat ze het spelletje nog niet zijn verleerd. Zij worden gekoppeld aan amateurs voor een op zichzelf staand event binnen het NK Beachvolleybal en spelen een uniek footvolleytoernooi. Het zal je maar gebeuren dat je straks met Frank de Boer als partner tegenover Denny Landzaat staat, want deze voetballegendes hebben al aangegeven interesse te hebben.

Gepubliceerd: 2 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×