‘Blikopener Radio’ beleeft derde uitzending

Maandag 5 november hebben we een Aalsmeerse in de uitzending: Daniëlle Jonker. Zij maakt dagelijks grote hoeveelheden soep. Ze gaat vertellen over ondernemerschap, groei, anders denken en energie behouden. Natuurlijk ook weer de twee vaste columnisten. Het belooft dus weer inspirerende radio te worden.

De eerste twee uitzendingen van de opvolger van Uur van Puur, Blikopener Radio, waren een succes. De eerste uitzending werd uitgezonden vanaf het Dak van Amsterdam. Herman Otten was te gast in de studio en hij vertelde over zijn werk als presentatie-trainer. In de tweede uitzending vertelde Sander Kerkhof over het online archief ‘30 jaar dancemuziek in Nederland’. Beide uitzendingen kwamen de columnisten weer met mooie inzichten, onder andere over blikopeners!

Blikopener Radio wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer. Terugluisteren kan via radioaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 1 november 2018 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×