‘Door de Mangel’ ontvangt Bourgondiër Jan van Liempt

Zoals iedere maandag nam ook deze week weer een nieuwe gast plaats achter de microfoon in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Thom Brodalski is een ‘nieuwe’ Aalsmeerder, maar voelt zich al helemaal thuis. Als manager van hoofdconducteurs hoort hij o.a. verhalen over schokkende gebeurtenissen die conducteurs meemaken, maar blijft hij positief in het leven staan. De Limburger van geboorte noemt zichzelf Bourgondisch, positief en zorgzaam. Terugluisteren van deze uitzending kan via www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Ook op de eerste maandag in november schuift er weer een nieuwe gast aan in de studio. Presentatoren Mylène en Elbert Huijts en technicus Edgar van Hazendonk ontvangen dan Thoms schoonvader. “Jan van Liempt is mijn schoonvader en net als ik een ras-Bourgondiër. Hij heeft een succesvolle carrière achter de rug en ik zou willen weten hoe hij daarop terugkijkt en wat zijn hoogtepunt was. Ook wil ik weten of hij achteraf iets anders had willen doen”, aldus Brodalski.

Deze en nog vele andere vragen zullen aan Jan worden voorgelegd aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Foto: Jan van Liempt (l) (eigen foto)

Gepubliceerd: 1 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×