‘Echt Esther’ zoekt date-advies

Als je weet wat voor type jij bent en wat voor type bij jou past, dan wordt het een stuk makkelijker om jouw ideale partner te vinden. Hoe herken jij die ideale partner dan? Daar praat Esther over met Monica Wardenaar. Zij heeft zich verdiept in de typologie van mensen, want je kunt aan het uiterlijk van mensen ook bepaalde karaktertrekken aflezen.

Esther en Monica bespreken ook of het in de grote datingshow van Nederland “Boer zoekt Vrouw” wel of niet goed loopt tussen de boeren en de potentiële partners, want daar heeft Monica wel een beeld bij. Luister je donderdag 8 november mee? Wanneer jij nu al een leuke date vraag of ervaring hebt mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Monica Wardenaar (eigen foto)

Gepubliceerd: 5 november 2018 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×