Kunst & cultuur onder de loep in ‘That’s Life’

Donderdagavond het maandelijkse lifestyle radiomagazine met Jenny Piet en Wilbert Streng. Eerst te gast Jet van Dalfsen die een bierbrouwerij, slijterij en proeflokaal bestiert in Uithoorn. Vervolgens Constantijn Hoffscholte die alles komt vertellen over de nieuwe expositie in het Flower Art Museum, waar verschillende kunstvormen te beleven zijn.

Verder neemt Heleen van Haaften in verband met de expositie in het Oude Raadhuis twee bekende kunstenaars mee: schilder Erik de Jong en beeldhouwer en filmmaker Boris Pavel Cohen waarmee zij in gesprek gaan. De hele uitzending is er tussendoor live muziek van duo Jukebox from the Heart Anita Sanders en Ed Idema. Sinds kort hebben zij een samenwerking met Monique Hendriks-Kee om een Abba tribute op de bühne te brengen. Kortom weer een heerlijke uitzending met veel prachtige verhalen en heerlijke muziek op de planning. De radiotechniek in handen van Dennis Wijnhout.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 november 2018 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×