'Blikopener Radio' in Lissabon

Het team van ‘Blikopener Radio’ is deze week in Lissabon voor een van de grootste technologieconferenties van de wereld: Web Summit. Maandag 12 november  volgt een uitgebreid verslag van het evenement en de trends en innovaties die er zijn besproken. Zo’n 70.000 bezoekers maken kennis met sprekers van wereldklasse, spraakmakende startups en technologie in de breedste zin van het woord.

Tot die tijd kun je de uitzending van maandag 5 november terugluisteren op www.radioaalsmeer.nl. Onderneemster Daniëlle Jonker van Soep Aalsmeer was in de studio. Ze stond in de finale van Startende Ondernemer van het Jaar en vertelde onder andere over haar trots en ontdekkingen.

Blikopener Radio wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer. Terugluisteren kan via radioaalsmeer.nl

Foto: Lissabon (Pixabay)

Gepubliceerd: 5 november 2018 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×