‘Door de Mangel’ duikt in de wereld van de cijfertjes

Al meer dan vijf jaar ontvangt het team van ‘Door de Mangel’ iedere week een interessante Aalsmeerder of Kudelstaarter. Ook afgelopen maandag was dat het geval. Jan van Liempt schoof aan tafel en sprak ronduit over zijn leven. De Bosschenaar bracht een groot deel van zijn jeugd door in Indonesië. Aan het eind van het uur kwamen toch de drie kernwoorden die Jan typeren naar boven: wereldburger, ambitieus en precies.

Onderscheiding
Op de vraag van zijn schoonzoon Thom wat zijn hoogtepunt in zijn carrière was, antwoordde de gepensioneerde ondernemer: “de Franse onderscheiding die ik ontving van de Franse ambassadeur hier in ons gemeentehuis”. Van Liempt ontmoette zijn vrouw met behulp van een busje kaneel in de Aalsmeerse Zijdstraat. Hoe dat precies ging kunt u terugluisteren via www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

‘Cijferneuker’
Natuurlijk is ook Jan ook op zoek gegaan naar een nieuwe gast: “Ik maak er een Janboel van, want ik heb Jan de Groot gevraagd het stokje van mij over te nemen.” Jan de Groot is zijn accountant. Naast dat het zakelijk klikte, kunnen beide Jannen het ook op persoonlijk vlak goed vinden. Van Liempt wil graag weten hoe zo’n aardig iemand als Jan zo’n ‘cijferneuker’ kan worden. Deze en nog vele andere vragen zullen aan accountant Jan worden voorgelegd aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jan de Groot (eigen foto)

Gepubliceerd: 5 november 2018 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×