CDA wil mooie groene entree Aalsmeer

Het CDA riep tijdens de behandeling van de gemeentebegroting op om de entrees van Aalsmeer mooi en groen te maken. Dit college maakt werk van de belofte aan de slag te gaan met de buitenruimte. Het CDA wil met dit geld nu eindelijk eens mooie entrees van Aalsmeer, passend bij de uitstraling die Aalsmeer als bloemendorp willen hebben.

Openbaar groen
Samen met vele andere partijen maakt het CDA zich hard voor een inhaalslag in het openbaar groen. Volgens het CDA zijn de verschillende entrees van de gemeente voor menig inwoner een doorn in het oog. Nu er door het college extra geld voor de buitenruimte is uitgetrokken, zou dit gebruikt kunnen worden voor het opknappen van de entrees van Aalsmeer.

Meedenken
Fractievoorzitter Dirk van Willegen vindt dat inwoners vragen om mee te denken, belangrijk en goed is. Je moet dan vervolgens als gemeente ook wel iets doen met die plannen. Nu is de kans om alle mooie plannen om te zetten van theorie naar praktijk. De reactie vanuit het college op dit voorstel van het CDA was positief.

Gepubliceerd: 6 november 2018 om 23:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×