Dinershow in 'Vrijdagavondcafé'

De deuren van het Vrijdagavondcafé staan tussen 21.00 en 23.00 uur weer wijd open. Ron ontvangt deze week diverse gasten. Zo is er een interview met Frank Wentink, de man die verantwoordelijk is voor de dinershow ‘Brooklyn Nights’ in Studio’s Aalsmeer. Binnenkort treden hier ook Glennis en Ruth Jacott op. Ron praat met Frank over deze mooie aanvullingen en het ontstaan en inhoud van deze shows.
Tevens de politierubriek van wijkagent Aalsmeer Centrum, Erik van den Brun. In het maandelijkse boeiende gesprek geeft Erik preventieve tips en neemt hij het laatste politienieuws door. De laatste tijd was Aalsmeer helaas veel in het nieuws met autokraken, een plofkraak, woninginbraken en een poging van een overval. Ook zal Erik meer vertellen over de huiskamerbijeenkomsten die hij gaat organiseren. Wat dat zijn en hoe je daar bij kunt zijn, hoor je vrijdagavond rond 21.30 uur.
Uiteraard is er veel muziek en zijn er de vaste onderdelen zoals de Twitterhit, de gezellige meezinger, de Soulshow-classic en het radiospelletje Soundmemory. Volgende week vrijdagavond 30 november viert Vrijdagavondcafé haar 5-jarig jubileum en dat gaan de programmamakers uiteraard volop vieren met de luisteraars. Kom volgende week live radio kijken en geniet meteen van de komst van de bekende Aalsmeerse Sinterklaas en zijn Pieten. Samen gaan ze er een gezellige uitzending van maken waar je bij kan zijn. Je vindt de radiostudio in het gebouw van Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade. Je bent van harte welkom!
‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.
Foto: Ron Leegwater (Radio Aalsmeer)

Gepubliceerd: 19 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×