Sterre Koning in 'Let's Go'

Zondag staan Max en Anne namens Nederland op het Eurovision Junior Song Contest podium in Minsk. Op vrijdag hoor je alles over deze avond bij Let’s Go.

Welke landen doen er allemaal mee aan het Junior Songfestival? Kim, Jonas en Laurens zullen het je niet alleen vertellen maar laten je ook kleine stukjes horen van de liedjes. Je hoort ook welke artiesten er allemaal voor Nederland hebben meegedaan de afgelopen jaren en met welke liedjes. Ook belt Kim met Sterre Koning. Sterre ging in 2016 met de meidengroep Kisses naar Malta. Kim is benieuwd hoe zij dat ervaren heeft en hoe belangrijk de deelname aan het Junior Songfestival is geweest voor haar?

Het team van Let’s Go krijgt vrijdag ook visite. Er komen 3 leerlingen uit groep 8 van de Jozefschool langs. Zij doen hun project over de radio en zijn nieuwsgierig hoe de studio van Radio Aalsmeer er uit ziet. Ze vroegen aan Kim of zij langs mochten komen tijdens een uitzending. Natuurlijk mag dat! Lijkt het jou ook leuk om eens langs te komen tijdens de uitzending? Gewoon om eens te kijken hoe dat nou allemaal gaat of om zelf iets te komen vertellen over iets wat jou bezig houdt? Heb je iets leuks te vertellen over je school of sport- of hobbyclub, heb je iets meegemaakt met je vrienden, klas of team, organiseer of doe je iets bijzonders, wil je een liedje komen zingen of spelen op een instrument? Dan ben jij van harte welkom om naar de radiostudio te komen voor het leukste programma op Radio Aalsmeer. Het is er altijd een feestje! Stuur een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. En volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Sterre Koning

Gepubliceerd: 19 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×