Zelfgenezing door meditatie in 'Echt Esther'

Tom Tichelaar was een succesvol makelaar tot er tien jaar geleden een onverklaarbare vermoeidheid in zijn systeem sloop. Na twee jaar ziekenhuis in en uit kwamen de artsen niet verder dan “chronisch vermoeidheidssyndroom”. Tom liet het er niet bij zitten. Mentaal voelde hij zich prima, maar fysiek was hij uitgeput. Helemaal out of the box volgde hij een meditatiecursus en na drie maanden mediteren was hij weer fulltime aan het werk.

Zo ontdekte Tom het zelfgenezend vermogen van het lichaam en hij ging op zoek naar wat het universum nog meer te bieden heeft. Nu verzorgt hij lezingen en events over hoe genezen ook kan. En over zijn verhaal schreef hij een boek: “Kortom, zo kan het ook!” Een goede reden voor een goed gesprek en daarom zit Tom Tichelaar donderdag 22 november aan tafel bij Echt Esther. Heb jij een vraag voor Tom? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×