‘Door de Mangel’ interviewt “boom van een kerel”

Als 231e gast ontvingen broer en zus Elbert en Mylène Huijts afgelopen maandag accountant Jan de Groot in hun wekelijkse talkshow. Hij corrigeerde zijn vriend Jan van Liempt door te vertellen meer geïnteresseerd te zijn in de mens achter de mens, dan in de cijfertjes. “Je loopt als accountant mee door alle fasen in het leven van een klant. Ik wil mijzelf dus geen cijferneuker noemen”, aldus de Kudelstaarter. Hij omschreef zichzelf dan ook als mensen mens, trouw en muzikaal. Naast zijn verleden als diskjockey in de Pannenbar en radiomaker, maakt De Groot graag muziek. Tevens is de vader van twee pubers lid van de Tafel van Vier: vier vrienden die jaarlijks een weekend weggaan, maar daar wel een bepaalde missie aan verbonden hebben. Wat dat precies is, kan je terugluisteren via www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Natuurlijk is ook Jan ook op zoek gegaan naar een nieuwe gast: Rutger Tas. “Hij is een boom van een kerel en heeft daar ook veel mee te maken, want hij is een hovenier”, vertelde De Groot, die Tas leerde kennen bij het tennissen. “Ik speel meestal tegen hem en dat is voor mij niet altijd even succesvol. Ik wil graag weten of hovenier zijn een roeping is of dat het een economische calculatie is geweest” vroeg Jan de Groot zich af. Deze en nog vele andere vragen zullen aanstaande maandag 19 november aan hovenier Rutger worden voorgelegd vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Rutger Tas (eigen foto)

Gepubliceerd: 16 november 2018 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×