Quest-redacteur Mark Traa in ‘Blikopener Radio’

Afgelopen week vond de enorme en internationale Web Summit 2018 beurs plaats in Lissabon, waar technologie centraal staat. Het team van ‘Blikopener Radio’ ging er naartoe en trof daar een bekende landgenoot aan, niemand minder dan de broer van onze huidige koning: Prins Constantijn. Hij was ook bij de Web Summit om te spreken voor zijn werk voor Startup Delta en vertelde aan Radio Aalsmeer onder meer over zijn eerste computer. Luister het interview terug via www.blikopener.radio.

Quest-redacteur
Maandag 19 november een bijzondere gast: Mark Traa. Hij is schrijver, wetenschapsjournalist en redacteur van het populair-wetenschappelijke maandblad Quest. Daarnaast publiceert hij prachtige oude liefdesberichten, Marktplaatsparels, zeurklachten en nieuws van vroeger op Twitter. Hij vertelt in de studio o.a. over zijn uitdagingen als redacteur en over de manier waarop zijn passies bijdragen aan creativiteit en innovatie. Ook bellen Anna-Maria en Lennart met twee columnisten over ontwikkelingen op het gebied van online communicatie en social media.

Blikopener Radio wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer. Terugluisteren kan via radioaalsmeer.nl

Foto: Lennart Bader (l), Prins Constantijn (m) en Anna-Maria Mantel (r)

Gepubliceerd: 15 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×