Extra aflevering DownTown Radio

Afgelopen dinsdag was het zover voor DownTown Ophelia, met een grote groep reisde zij af naar Grand Hotel Huis ter Duin voor de INC Awards. Ook de collega’s van Down Radio waren mee om verslag te doen van deze bijzondere avond.

In de extra uitzending van 13 oktober kon u horen dat Down Town Ophelia genomineerd was in de categorie Werk en Opleiding. Ook vertelde organisatrice Linda Germs waar de INC Awards voor staan. De awards voor organisaties die bijdragen aan de acceptie van mensen met een verstandelijke beperking.

Komende zondag blikken presentatoren Dennis Wijnhout, Rinus van Itterzon en Kim Maarse–Verschueren terug op deze bijzondere avond met interviews met o.a. Humberto Tan en Eveline Kamperman. Maar ook hoort u de reactie van Ingrid Kranenburg en Ilse Zethof op deze bijzondere avond, waarin zij helaas net niet in de prijzen vielen.

DownTown Radio is zondag te horen tussen 14.00 en 15.00 uur bij Radio Aalsmeer.

Gepubliceerd: 15 november 2018 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×