‘Door de Mangel’ ontvangt oud-docente Els Verlaan

Afgelopen maandag kwam er ‘een boom van een kerel’ de studio binnen om samen met presentatoren Mylène en Elbert Huijts een reis door zijn leven te maken. De 232e gast was hovenier Rutger Tas. HRutger Tas omschreef zichzelf als een sportieve, sociale levensgenieter. Hij begon hij na zijn vmbo en MBO opleiding zijn eigen hoveniersbedrijf. In zijn vrije tijd heeft Tas menig bergtop bedwongen in Oostenrijk en Zwitserland. Ook heeft Tas op redelijk niveau als keeper gehockeyd bij Qui Vive. “Dat heb ik doorgegeven aan mijn dochter, want zij hockeyt ook en ik mag haar o.a. trainen”, aldus de Uiterwegbewoner.

Ook Rutger is op zoek gegaan naar een nieuwe schakel aan de ketting. Hij heeft Els Verlaan bereid gevonden volgende week plaats te nemen in de Aalsmeerse radiostudio als 233e gast. Zij was werkzaam in het onderwijs als docente Engels op het Alkwin Kollege in Uithoorn, maar is sinds een paar maanden bij haar vader in het bedrijf gegaan. “Ik wil graag weten of zij het onderwijs niet gaat missen”, zo vroeg Rutger Tas zich af. Deze en nog vele andere vragen zullen aanstaande maandag 26 november aan Els Verlaan worden voorgelegd vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Els Verlaan (eigen foto)

Gepubliceerd: 23 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×