Amerikaanse gospelzangeres in 'Goeie Genade'

Dinsdagavond 27 november van 20.00 -21.00 uur is in het levensbeschouwelijke programma ‘Goeie Genade’ Kathy Spaargaren te gast om haar nieuwe CD te bespreken en te promoten. Kathy woont in Amsterdam, maar is getrouwd met Mark Spaargaren, een echte Aalsmeerder.

“Promise” is het eerste full-length album van singer-songwriter Kathy Spaargaren. De in Amsterdam wonende Amerikaanse zangeres keerde voor deze CD terug naar haar country-Americana roots. Afgelopen zomer reisde Kathy af naar Nashville, waar ze o.l.v. producer Rob Vermeulen dit album met lokale muzikanten opnam.

Met “Promise” vertelt Kathy het eerlijke verhaal van de levensreis die ze afgelopen jaren afgelegd heeft. Zij laat een verdieping van haar leven met God horen en bezingt de zoektocht naar én het (her)vinden van de potentie die in haarzelf en in ons allen verscholen ligt. Met 10 nieuwe songs hoopt Kathy de luisteraar te laten proeven van Gods liefdevolle hart en ons mee te nemen op de weg van licht en bemoediging.

Goeie Genade‘ wordt iedere dinsdag uitgezonden van 20.00 – 22.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Frans van der Wee (Radio Aalsmeer)

Gepubliceerd: 23 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×