Borstenpraat in 'Echt Esther'

Een preventieve onderzoeksmethode om te helpen jouw borsten gezond te houden. Dat is het gespreksonderwerp met Francine van Broekhoven komende donderdag in ‘Echt Esther‘. Wat is nu eigenlijk goed voor onze borsten en wat niet? Hoe raakte Francine hier zelf zo bij betrokken en wat kunnen wij zelf doen om onze borsten gezond te houden? Francine van Broekhoven is de oprichtster van De Groene Zuster en zij is donderdag 29 november te gast bij Esther Sparnaaij.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Francine van Broekhoven (eigen foto)

Gepubliceerd: 26 november 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×