Vijf-jarig jubileum 'Vrijdagavondcafé'

Deze vrijdagavond 30 november viert Ron Leegwater met zijn hele team van ‘Vrijdagavondcafé’ het 5-jarig jubileum en dat gaan de programmamakers uiteraard volop vieren met de luisteraars. Kom tussen 21.00 en 23.00 uur live radio kijken en geniet meteen van de komst van de bekende Aalsmeerse Sinterklaas en zijn Pieten. Net als voorgaande jaren beloofd dat een dolle boel te worden in de radiostudio. Alle programmamakers van ‘Vrijdagavondcafé‘: Caroline, Deborah, Kirsten, Lisette, Ingrid, Erik, Marc, Meindert en Ron zijn uiteraard aanwezig. Samen gaan ze er een gezellige uitzending van maken waar jij bij kan zijn. Je vindt de radiostudio in het gebouw van Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade. Je bent van harte welkom!

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: een deel van de VAC-crew met Sinterklaas

Gepubliceerd: 26 november 2018 om 20:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×